Specialisten

Interesse in de aankomende projecten in de Hoeksche Waard? Loop eens binnen bij MarQuis Makelaars

Aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862, is MarQuis makelaars & taxateurs gevestigd. De uitstraling van het pand sluit helemaal aan bij de manier van werken bij dit kantoor. Je kunt er altijd even binnenlopen en de sfeer is er huiselijk en informeel.

Gedreven en deskundig

Het team van MarQuis bestaat uit gedreven professionals met een frisse kijk op wonen. Het persoonlijke contact staat altijd voorop. Carsten Tieleman is een ervaren NVM makelaar/taxateur en eigenaar van MarQuis. Hij kent de Hoeksche Waard op zijn duimpje en staat bekend om zijn enthousiasme en uitgebreide bezichtigingen. Zijn collega Annerisca is eveneens makelaar en gecertificeerd taxateur. Verder zijn er nog twee assistent-makelaars: Yvonne en Marsha. Marleen is als Officemanager de verbinding tussen de makelaars en de klanten en zorgt dat alles op kantoor soepel loopt.

De makelaars van MarQuis begeleiden je met veel plezier bij de aan- of verkoop van je huis. Je kunt trouwens ook voor een gevarieerd aanbod van huurwoningen bij hen terecht.

Nieuwbouwprojecten

MarQuis is erg actief in de bemiddeling van nieuwbouw in de omgeving. “Er starten volgend jaar een paar mooie woonprojecten,” vertelt Carsten. “Die hebben we nog niet op onze site staan omdat ze nog niet officieel in de verkoop zijn, maar als je belangstelling hebt kun je wel alvast contact met ons opnemen. We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen.”

Het gaat om de volgende locaties:

  • Bij de Watertoren

Een bijzondere groene wijk voor alle leeftijden met de watertoren als centraal punt. Er komen circa 70 gevarieerde woningen. Starterswoningen, eengezinswoningen, herenhuizen,  comfortwoningen, appartementen, penthouses en vrije kavels.

  • Bibliotheek ’s-Gravendeel

De oude bibliotheek aan de Smidsweg krijgt een nieuwe bestemming. Er komen acht huurappartementen in.

  • Dam in Strijen

Strijen is de oudste gemeente van de Hoeksche Waard. Aan de Dam worden veertien eengezinswoningen gebouwd en drie comfortwoningen. ‘Nul op de Meter’ is voor deze woningen een optie.

  • Zuid Beijerland

Dit project bestaat uit tien kavels waarop je zelf je vrijstaande droomwoning kunt laten bouwen.

Meer weten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of loop gewoon eens binnen! Het kantoor is iedere werkdag geopend en op zaterdag volgens afspraak.

MarQuis Makelaars & Taxateurs

Kerkstraat 7

3295 BD ‘s-Gravendeel

marquis@marquis.nl

T. 078 673 7244

Funda klantscore:

 8,9 verkoop / 8,4 aankoop

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.