Raadhuispark

Binnenmaas
Actueel aanbod

€ 352.000,- tot € 362.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 198m2
Kaveloppervlak
132 - 575m2
Inhoud
321 - 615m3

Over dit project

OPEN HUIS RAADHUISPARK
Heeft u interesse in één van de nog beschikbare woningen óf kavels in Raadhuispark? Binnenkort is er weer een OPEN HUIS in de prachtige modelwoning in Raadhuispark. Kunt u niet wachten? Geen probleem, maak een privé afspraak met de makelaar via telefoonnummer 0186-655500.
 
Bekijk hier de promotie-video van Raadhuispark

NOG ÉÉN WONING ÉN TWEE KAVELS TE KOOP
Momenteel is er in Raadhuispark het volgende beschikbaar:
*2 vrije kavels bouwgrond. De beide vrije kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van ca. 573 m2 en ca. 575 m2. De ontsluiting, dus de in- en uitrit, van de kavel is aan de Raadhuislaan. Voor deze grote bouwkavels is er een “kavelpaspoort” beschikbaar, waarin exact vermeld is wat de bebouwingsmogelijkheden op deze kavels zijn. De prijzen van de vrije kavels bouwgrond zijn € 352.000,- en € 362.000,- vrij op naam.
Bekijk de prijzen van de woningen en kavels onder het tabblad "woningaanbod". 


MIJNSHEERENLAND
In Mijnsheerenland zijn er veel voorzieningen onder handbereik, zoals bijvoorbeeld;
Onderwijs
Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
Sportverenigingen en andere verenigingen
Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoeckse Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting, Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.
Algemene voorzieningen
Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kunt u bijvoorbeeld  terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
 
Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelf een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima toeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.
 
Mijnsheerenland is vanuit alle windstreken eenvoudig en snel te bereiken. De ligging aan de A29 maakt het eenvoudig om snel richting het noorden te rijden of naar het zuiden via de Heinenoordtunnel.

Een woning klaar voor de toekomst, een plaats waar u nieuwe herinneringen gaat maken. Wij bouwen aan uw toekomst, en daar zijn we trots op!

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Raadhuispark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
84 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 352.000,- tot € 362.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Binnenmaas.

Aanmelden